Beauty or Beast

    

 

Wie zit er achter Beauty or Beast...

Mijn naam is Tessa Kokhuis, geboren in 1975 te Geesteren waar ik nu ook woonachtig ben samen met mn vriend Marcel en onze Friese stabij,  Senna.

Vanwaar de naam Beauty or Beast?  Niet zo moeilijk ....we varieren van een mooie glittertattoo,  leuke belly /face-bodypainting of visagie, naar een lelijk monster of zombie.  Dus voor iedereen wat wils!

Via deze site wil ik jullie graag op de hoogte houden van mijn leuke hobby's, die ik graag wil uitbreiden naar meer...veel meer. Waar ik me in wil gaan verdiepen is Bellypaintings. Het beschilderen van zwangere vrouwen in de 7e 8e maand. Een hele nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb. Meer informatie hierover lees je op mijn website en voor voorbeelden moet je even naar mijn foto album gaan.

 

Bij Marian Velthuis in Zwolle is het allemaal begonnen. Bij haar heb ik een basiscursus facepaint gevolgd. Super leuk en mede door haar nog meer besmet geraakt. Nog steeds volg ik bij haar diverse workshops. Altijd leerzaam en voornamlijk ook heel gezellig!  In 2011 een Grime-opleiding en in 2013 Visagie-opleiding bij Janny Rison in Enschede en heb voor beide een diploma als erkend grimeuse/visagist weten te behalen. Tevens heb ik diverse workshops gevolgd van bv Mark Reid (VS), Brian en Nick Wolf(VS) en Yvonne Zonnenberg(Nld). Op mn verlanglijstje staat nog een workshop van Matteo Arfanotti(Ita).                                                                                                                 

De bedoeling van deze site is om jullie op de hoogte te houden hoe het er voor staat met mijn hobby en workshops. Als je vragen en/of opmerkingen hebt,  niet twijfelen maar mail me. Een reaktie plaatsen op mijn gastenboek is altijd leuk en meer als welkom. Ben wel benieuwd wat jullie er van vinden en met kritiek kan ik natuurlijk alleen wat mee als het me wordt verteld.

Houd er wel rekening mee dat het allemaal nog hobby matig is en ik aan het begin sta van een hopelijk iets moois wordende tijdsbesteding.


Veel lees en vooral kijk plezier!


Met vriendelijke groeten,

Tessa Kokhuis