BELLYPAINT

Wie wil er nu niet een leuke blijvende herinnering aan de zwangerschap. Die ronde buik waarin zich een klein wondertje bevindt. Echt een tijd om van te genieten en zo lang mogelijk dit gevoel vast te houden, van het bijzondere leventje in je buik.

De bellypaint wordt gemaakt, tussen de 30 en 35 weken, met huidvriendelijke waterschmink. Ik werk met Diamond FX, Grimas, Party Xplosion en Superstar.   Het is makkelijk van je buik weer af te wassen en na 1x douchen met een zachte douchegel is het er weer af. Ook je kleding is gewoon te wassen op 30 graden, mocht er per ongeluk geknoeid worden.

Het  superfijne heb ik nog niet onder controle en kan (nog) geen picasso's creëren. Daarom stuur ik een paar exemplaren via de mail waar je een keuze uit kan maken. Of als je zelf een idee hebt, dan mag je mij die uiteraard, dan wel 1 week voor de gemaakte afspraak, door sturen en bekijk ik of het haalbaar voor mij  is. Natuurlijk wil ik wel iets moois van iets moois maken. In 2012 heb ik mee geholpen tijdens 3FM Serieus Request in Almelo en Tubbergen. Echt super leuk en hier het resultaat:    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gELMPBO6IKk                                           

 

De foto's die ik maak stuur ik na via mail en dan kun je kijken of je ze laat afdrukken op het geboorte kaartje of misschien op canvas en wie weet wel voor in het baby boek. Wil je de foto's graag laten maken door een professionele fotograaf, dan kan ik dat ook voor je regelen. Kosten zullen dan begrijpelijk meer zijn, maar de kwaliteit en de mogelijkheden van de foto's uiteraard ook! Dus voor elke portomonnee is er een mogelijkheid.

Tip: Mocht je graag foto's laten maken zorg dan dat je neutrale kleding draagt en een uur voor je komt geen knellende kleding meer draagt over het te schminken gedeelte. Anders zie je die druklijnen op de foto terug en dat zou jammer zijn.  

De duur van het zetten van een bellypaint ligt tussen de 1 tot 2 uur afhankelijk van de opdracht. 

Ook als je zelf niet zwanger bent maar wel iemand in je omgeving, je kunt ook een mooie cadeaubon laten maken. Altijd een leuke verrassing! Ook leuk als verrassing op de Babyshower!