DAGBOEK

Op deze pagina laat ik jullie weten wat er allemaal gaande is en hoe het verloop is van beginnend painstertje naar een hopelijk ware kunstenares ;)

 

03-06-2012

Het dagboek word opgeheven per vandaag.

Te veel tijd om alles goed bij te houden. Wel nog even een korte update; Tess gaat inderdaad de visagie opleiding volgen. Leuke samenwerkening met fotografie- Visschedijk in het verschiet. Verder gaat alles goed en blijft het een super hobby om te doen. Hoop dat er ooit nog eens een officiele site zal komen van BeautyorBeast en jullie me blijven volgen!!

 

 

16-02-2013

Het nodige allemaal weer meegemaakt en genoeg op weer even een blogje te schrijven. Moet wel even nadenken wat er allemaal in de tussentijd is gebeurt. Het leukste is denk ik toch wel dat ik gevraagd ben om mee te helpen tijdens 3FM Seriues Request en daarvan ook een filmpje op internet is gemaakt. Heb me 2 zaterdagen hiervoor ingezet en totaal 17 bellypaintings gemaakt allemaal voor het goede doel. Van deze paintings zijn leuke geboortekaartjes gemaakt die ik op de post krijg. Ja best wel een beetje trots!  Waren wel zware vermoeiende dagen, maar ooh wat heb ik een leuke hobby!! Zo heb ik nog een groep studenten van UT geschminkt die een horroravond hadden en heb ik bij mn nichtje (die officeel morgen is uitgeteld! Spannend!!!) een gipsbuik gemaakt en die met spiegelmozaiek heb bewerkt. Het resultaat van alles kun je bij de foto's terug vinden. De workshops gaan ook lekker door. Zo heb ik een worskhop corsetpainting gedaan, Special Effects, gipsmasker maken en staat er nog een super leuke worskhop in Dronten op me te wachten. Die word gegeven door Mark Reid uit Amerika. Als het allemaal een beetje mee zit dan ga ik in september beginnen met een visagie opleiding bij Janny Rison in Enschede. Waar ik tevens ook mijn grime opleiding heb gevolgd. Zou het leuk vinden als je een reaktie achter laat op het gastenboek!!

 05-07-2012

Werd wel eens ff tijd dat hier weer een up date kwam. Tess is geslaagd en nu in het bezit van een grime diploma. 8,5 theorie en een 8 voor de praktijk. Best trots op mezelf!! Wat doe ik er mee?? Eigenlijk niet zo veel. Mn nichtjes onder schminken/airbrush en af en toe een belly. Maar ben wel druk aan het oefenen om mezelf op bepaalde vlakken te verbeteren. Dat kan natuurlijk altijd. Vorige maand nog een leuke workshop gevolgd bij Marian Veldhuis in Zwolle. Bloemen en vlinders met artycake (=meerdere kleuren met 1 kwastbeweging). Het gaat allemaal zn gangetje. Verders gezond, controles gaan goed. Gemis van moeders wat blijft, maar voel haar vaak bij me. Ik probeer zoveel mogelijk van alles te genieten.

22-01-2012

Time flies when you're having fun. Zit alweer op de helft en vind het nog zo super leuk om bezig te zijn met de kwasten/sponzen en sinds kort ook de airbrush. Helemaal geweldig en weet zeker dat daar leuke creaties van gemaakt kunnen worden en ga mn best er ook voor doen. Carnaval staat voor de deur en ben al door diverse mensen benadert om te helpen.  Leuk leuk. Zelf ook maar eens een fleurig pakje uitgezocht, maar nog geen idee wat ik bij mezelf ga doen. Denk dat het net als kapsters is...bij een ander zit het altijd beter dan bij je zelf ;)  Verder gaat het in de huiselijke sfeer ook redelijk, maar het gemis van mn moeder is groot. Hoe leuk had ze mijn creaties gevonden en zou ze nu trots op me zijn?!  Zo spijtig dat ik haar niet mee heb kunnen slepen in mn nieuwe hobby, want van haar heb ik denk ik wel de creatieve kant die in mij zit.  Zit er ook nog over te denken om er een vervolg van visagie achteraan te doen. Is ook wel heel leuk, maar ja...wie gaat dat betalen?! Denk toch eerst ff een jaartje sparen en dan volgend jaar maar doen. Foto's zijn er weer toegevoegd, hoop dat jullie ze leuk vinden.

 11-11-11

Ivm de ziekte en het overlijden van mn moeder op 30-09-11, ben ik ff uit de running geweest. En zoals vandaag heb ik weer even tijd genomen om bij te tanken. Moe van alles en nog wat, niet wetende wat ik eerst of laatst moet doen. Maar goed, paar daagjes rustig aan doen en dan komt dat ook wel weer goed. Ben begonnen bij Janny Rison en ooh wat is dat leuk!! Ik wil meer en meer  en het kan me niet snel genoeg gaan. In sommige vlakken valt het zekers ook wel tegen. Ik moet zowaar eerst denken en dan doen en goed kijken. Terwijl ik meer een type ben van aldoende leert men en ik meestal begin en dan wel zie waar ik eindig. Maar zie de foto's voor het resultaat.

 07-09-2011

Vandaag "deal" gesloten met oud klasgenoot van de middelbaare school. Ga hem helpen bij de opendag van de scouting in Weerselo. Schminken en glittertattoos. Word gezellig! Het was inderdaad ook gezellig, maar de kinderen hadden allemaal zo hun eigen wensen. Leuk en uitdagend, maar toch ook best moeilijk. Middag was zo voorbij

28-08-2011

Harmonikadag bij Erve Kampboer Geesteren. Hele leuke ervaring weer rijker. Voor alle zekerheid de glittertattoos ook mee genomen en maar goed ook. Praktisch de hele middag viel de regen met bakstenen uit de lucht en om dan te gaan schminken zou toch zonde zijn. Dus menig kids blij gemaakt met glittertattoos en kleurtje in hun haren. De middag vloog voorbij en het was een en al glitter. Jammer dat ik niet een beetje kon oefenen met schminken, maar er komen nog wel meer feestjes aan waar Tess van de partij zal ijn.